Se udvalget af fine sølv øreringe

Smykker er en fantastisk måde at udtrykke din personlighed på, og de kan være et vigtigt tilbehør til enhver lejlighed. Men der findes mere end én type smykker – sølv og guld er to populære valg, som vi vil undersøge i denne artikel. Så hvilken hudtype passer til hvad? Lad os tage et kig.

Det kommer an på sin undertone

Når man skal finde ud af, om sølvsmykker eller guldsmykker passer bedst til én, så handler det om at finde ens undertone i huden. Der er 3 typer: Kold, varm og neutral.

Den med varme undertoner

Hvis man har varme undertoner, så har man en hudtone i farverne fersken gul eller gyldne pigmenter. Man har brune hazel eller grønne øjne, og så har man nemt ved at få farve om sommeren. Hårfarven er som regel brun, sorte eller rød. Den varme undertone passer bedst sammen med guld, rosa og bronze smykker.

Kolde undertoner

Den kolde undertone er rosa og lyserød. Man har svært ved at tage imod sol og bliver hurtig skoldet. Øjenfarverne er typisk blå eller grøn. Hårfarven er blond, brun eller sort. Her er det sølvsmykker, hvidguld eller platinium.

Neutrale undertoner

Hvis man syntes, at man både har varme og kolde undetoner, så er man neutral, hvortil man kan kombinere mellem sølv og guld smykker.

Hvor finder jeg de fineste smykker henne?

Der er rigtig mange forskellige smykkekollektioner i forskellige smykkedesigns. Kobra.dk er en unik webshop, som sælger lige fra simple til de mere personlige og specielle smykker. Uanset om du er på jagt efter en personlig halskæde i guld, eller fine sølv øreringe, brede, som smalle fingerfinger, så kan du finde et passende smykke hos Kobra.

Smukker har en stor betydning for alle, men især kvinder kan godt lide at pynte sig med mange forskellige slags smykker. Man kan aldrig rigtig få nok smykker, da man kan udskifte dem efter hverdagsbrug og til fest og farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *