Brug en fed creme som forkælelse – Fantastisk salve til både ansigt og krop

Vidste du, at over 20 procent af alle voksne døjer med en følsom hud? Hvis din hud er følsom, kan du opleve kløe, svie, og stikken. Mange mennesker med følsom hud har også en tør hud, der føles meget øm og / eller stram. Mennesker med denne hudtype kan reagere med overfølsomhed på ingredienser i deres hudprodukter; eskalerende klimaændringer eller en stigning i personlige stressniveau på sin side gør ikke det hele bedre – tværtimod! Folk med alle mulige etniske baggrunde kan have følsom hud, men tilstanden synes at være mest udbredt blandt hvide kvinder. Mange mennesker med denne hudtype lider af rosen psoriasis eller eksem. Akne er også et almindeligt problem blandt dem, der er følsomme over for de ingredienser, der findes i forskellige hudplejeprodukter.

RAZspa Repair bruges universalt og overalt på kroppen

Følsom hud kan være ganske udfordrende at slås med. Traditionelle hudprodukter kan irritere huden, og man kan hurtigt få den følelse at uanset hvad man gør, resulterer det i en tør, kløende, rød eller ujævn hud. Men som parabener og kemiske stoffer udfases, og man går over til naturlige ingredienser viser der sig alligevel måder at håndtere denne kilde til irritation i mere end en henseende på; også så slutresultatet bliver en rolig og smuk hud. Det første sted at søge efter årsags-forklaringer er hos producenterne der anvender kemiske stoffer, der er direkte skadelige. Det er de samme når man bevæger sig ud i sommerens sol, hvorfor smører en masse solcreme creme på huden, det hurtigt bliver optaget af huden, og dermed kommer ind i vores krop. Køb hellere en paraply med uv filter der beskytter mod solens skadelige stråler.

Sheasmør indeholder bl.a. kanel, der beskytter mod solens stråler. Produktet kendes også som en ingrediens i bl.a. håndbalsam, læbebalsam og sæber. Endvidere indeholder det, E-vitamin, karotin og allantoin. Smørret virker helende, beskyttende, blødgørende, solbeskyttende og minimerer udtørring af din hud. Hertil kommer, at det er fugtgivende og helende. Derfor supplerer sheasmørret lanolinen og bivoksen ganske godt, fordi den er kendt for at tilføje gunstige virkninger med hensyn til en lang række af hudproblemer, der allerede forebygges eller modvirkes af lanolin, bivoks og sheasmør.

 Et 100% rent naturligt produkt

Markedet for naturprodukter og øko produkter er mangfoldigt og noget af en udfordring hvis du forsøger på at danne dig et øjeblik. Så hvorfor ikke starte med Earth paraplyen det er en øko paraply et produkt der er godt at have med sig ud i det danske efterår, Paraplyen som er et af de meget få produktsortimenter på markedet specielt fremstillet af genbrugs plast til alle der går op i vores fælles jordklode. En af ingredienserne i produktet er plast der er genbrugt.

Køb en fantastisk læbepomade eller hænder og fødder

’Repair’ indeholder Lanolin, som er et naturligt Fedtstof udvundet af fåreuld. Lanolin er en meget fed salve. Den opretter fugten i selv meget tør og sprungen hud. Så den må siges at være en utrolig effektiv salve, der allerede efter få ganges brug, viser en bedring i huden. Den virker både blødgørende, beskyttende og antistatisk. Stoffet gennemtrænger hudens yderste lag ind til underhuden og virker som en fugtighedsreserve, der er kendt for at bibeholde hudens fugtighed. Desuden er bivoks en vigtig bestanddel, der lejrer sig som en tynd ikke-fedtende hinde på huden; den skærmer huden mod udtørring og den giver fornyet glans og forebygger rynkedannelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *