Sådan forbedrer du din stil 

Ens tøj er en god måde at vise andre, hvem man er. Tøj er personligt, hvilket gør det til en kæmpe ting for mange folk. Dog er det ikke altid lige nemt at finde sin egen personlige stil. Dog kan det at være mere sikker i sine tøjvalg gøre, at man føler sig mere selvsikker generelt. Her kan du læse mere om, hvordan du forbedrer din personlige stil. 

Hvad vælger du mest i dit tøjskab?

Langt de fleste bruger på ingen måde hele deres tøjskab. Det skyldes især, at ens smag og krop ændrer sig med tiden. Det er på ingen måde sikkert, at noget, som du synes var flot for 3 år siden, stadig er flot i dine øjne nu. Derudover kan det også være, at du ikke synes, at det klæder dig så meget, som det plejede. Dette kan være nogle af de grunde til, at du vælger ikke at gå med et bestemt stykke tøj. 

Dog kan man stadig se rigtig meget ud fra ens klædeskab. Man vil typisk kunne se ret tydeligt, hvilke farver, man godt kan lide, og hvilke silhuetter, som man synes passer godt til en. Dette kan gøre det nemmere for dig at se, hvilken stil du er mest tiltrukket af. 

Derudover kan det også hjælpe dig meget at se på hvilke ting, du vælger, når du skal tage tøj på. Disse ting er de ting, som du føler klæder dig bedst, så det kan gøre det nemmere for dig at finde noget, som du vil kunne lide, når du gerne vil have nyt tøj. 

Overvej det rette tilbehør 

Tøj er ikke det eneste, som viser din stil. Man kan nå rigtig langt med simpelt tøj, hvis man er god til at vælge det rigtige tilbehør. Tilbehør kan være en billigere måde at opgradere dit skab på, uden at skulle købe en masse tøj. Det kan være alt fra tasker til smykker, som kan give dit tøj et mere spændende udtryk. Her kan du også tit eksperimentere med nye farver, så du kan se, om de klæder dig. 

Tilpas dine briller til dit tøj 

En stor del af befolkningen bruger briller dagligt. Det betyder, at der findes mange, som har mulighed for at bruge deres briller til at vise deres stil på. Der findes mange forskellige typer af briller, og det kan være svært at finde et par, som klæder en, hvis man ikke ved, hvordan man finder den rette type. Der er stor forskel på, hvordan et sæt briller klæder forskellige ansigtstyper. En tommelfingerregel er, at man typisk skal vælge en form, som er en smule i kontrast til ens ansigtsform.

Derudover er der et kæmpe udvalg af briller, så det er muligt for dig at finde et sæt, som passer godt til dig og din personlige stil. Du har typisk et kæmpe udvalg af forskelige farver og mønstre, så det kan passe til så meget i dit skab, som muligt. Derudover kan du også eksperimentere med forskellige stel. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *