Kontaktlinser eller briller? Hvad er flottest?

Der er rigtig mange meninger om, hvorvidt briller eller kontaktlinser er det bedste valg, når det gælder om at se pænest ud som mand. Nogle gange handler det lidt mere om, hvordan du ellers ser ud, og hvad der ligesom passer til dig. Hvis du vil vide mere om, hvad der er flottest, når du selv skal tage et valg, så læs her.

Stereotyper om briller – og sandheden

Af en eller anden grund, har folk med briller fået en form for stereotyp. Vi ser og tænker mennesker med briller, til at være nørder, ofte de kloge i skolen eller på arbejdet. Hvorfor er det sådan? Briller har intet med kloghed at gøre, det handler egentlig bare om, hvor godt man ser.

Lige så, er der også mange, der synes det er grimt at have briller fordi man ser ”mærkelig” ud, og ligner en, der måske ikke er flot og populær. Men igen er det bare en rigtig underlig stereotyp. Der er dog en del mennesker, der igennem årene har fundet ud af, at briller altså ikke betyder, man er en nørd eller mærkelig.

Faktisk kan briller være super flotte, og de kan gøre meget for ens udseende. Vælger man nogle briller, der passer til ens stil og personlighed, kan de faktisk være med til at fuldende dig og dit gode udseende. Find dine briller her. Så du kan sagtens være flot med briller, du kan faktisk blive endnu flottere.

Er kontaktlinser så overhovedet et valg?

Men i sidste ende, handler det jo ikke om, hvad andre synes. Det handler om, hvad du synes. For at se godt ud, for andre også synes du ser godt ud, har du brug for selvtillid. Det er bare sådan, at mange mennesker, der pludselig får at vide, de skal have briller, bliver rigtig kede af det. Det kan være man slet ikke synes, at briller vil se godt ud på en. Dermed får man jo lavere selvtillid, når brillen er på, og det gør intet godt for udseendet

Selvtillid er det vigtigste, når det gælder dit udseende. Et smil på læben og en glad man, er så meget flottere, end en mand, der har det dårligt med sig selv. Det er langt mere attraktivt, når man tydeligt kan se, at manden er glad for, hvem han er, og hvordan han ser ud.

Så hvis du tror, at briller vil give dig dårlig selvtillid, så er det ikke det rigtige valg for dig. Så vil kontaktlinser være det rigtige valg. Så i sidste ende er det dit valg. Hvis du sagtens kan forestille dig selv med briller, mens du ser godt ud, kan det jo godt virke. Hvis det bare er et helt forfærdeligt syn i dit hoved, er det kontaktlinser, du skal vælge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *