3 tips til at blive model

Drømmer du om at blive model og komme til at arbejde med de store brands i branchen, har vi her samlet et par gode råd til dig, som du kan tage med videre.

Få lavet en portefølje

Det første gode råd er at få lavet en portefølje. På den måde har du noget at vise frem til omverdenen, og det kan hjælpe dig med at øge dine chancer for at få et job som model. Det koster lidt penge at få lavet sådan en, men der er ingen tvivl om, at det er et must inden for denne branche, hvis du gerne vil have en chance for at bryde igennem og komme i gang som model. Hvis du ikke har en showcase, er det sværere for dig at komme igennem inden for denne branche.

Find heldragt mænd her.

Gå til castings

Dernæst skal du jo så bare i gang med at gå til castings. Der findes mange forskellige castingbureauer, og det kan være en god idé at oprette dig hos så mange som muligt, så du øger chancen for at få opgaver. Det kan være hårdt at gå til den ene casting efter den anden, men på sigt vil du også finde ud af, at det er den form for benhårdt arbejde, der skal til, hvis du gerne vil i gang med at skabe dig selv en karriere inden for denne branche. Så indtil du kan få dig en agent, som kan klare det for dig, er det bare med at knokle på selv.

Lær dine styrker at kende

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at lære dine styrker at kende. Der er nogle modeller, der egner sig godt til en form for arbejde, mens andre egner sig bedre til noget andet. Når du har fundet ud af, hvad dine styrker af, og du begynder at satse mere på lige netop det område, hvor du kan bruge dine styrker, vil det også øge dine muligheder for at få succes med dit arbejde som model. Så find dine styrker som model.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *