Second hand mode vinder frem

Hvis der er noget, der er blevet populært inden for mode, er det second hand mode. Rigtig mange kvinder og mænd tænker i bæredygtighed, når de tænker mode, og mange er også begyndt at vælge at gå i genbrugstøj i stedet for at købe nyt, når der er behov for at tilføje nye klæder til garderoben. Er du endnu ikke selv kommet i gang med at tænke i disse baner, er det bare med at komme i gang. Der er ingen grund til at købe nyt tøj i dag, når der er så gode muligheder for at finde brugt tøj overalt.

Mange steder du kan købe brugt tøj

Næsten uanset hvor du kommer hen, er der jo gode muligheder for at finde brugt tøj. Ofte kan du endda finde brugt tøj, der ikke engang har været taget i brug, og hvor mærket stadig sidder i tøjet. Så er det jo ikke engang brugt tøj, men bare et stykke tøj, der har været på ophold i et klædeskab, men som aldrig har været brugt. Og det bugner jo med både genbrugsbutikker og second hand stores, hvor du kan købe brugt tøj til meget gode priser.

Find også persienner efter mål her.

En god måde at spare penge på også

At købe sit tøj brugt er også en rigtig god måde at spare penge på. Så hvis du fx gerne vil have nyt tøj, men du ikke har mange penge at gøre godt med her og nu, er det jo bare med at kigge efter brugt tøj, hvor du kan komme rigtig langt for ganske få penge. I en butik koster en t-shirt jo nemt 200 kroner. I en genbrugsbutik kan du være heldig at finde en t-shirt til 10 eller 20 kroner i stedet for. Og det gør sig jo også gældende for mange andre stykker tøj, uanset om du mangler trøjer, bukser, jakker eller andet.

Giv selv dit tøj til genbrug

Det kan også være en god idé selv at give dit tøj til genbrug, hvis du har noget tøj, som du ikke længere får brug for. Du kan naturligvis også prøve at sælge det først, hvis du vil. Men kan du ikke komme af med det, er det oplagt at aflevere det til en genbrugsbutik, så der er andre, der kan være heldige at falde over dit tøj i butikken og dermed få glæde af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *