Sådan får du mest muligt ud af din tid i hjemmeisolation

Verden er lukket ned og aldrig har vi været så meget hjemme som før. I starten brugte du nok mange timer foran fjernsynet, men nu har du måske fået lyst til at bruge tiden lidt mere fornuftigt.

Det kan for eksempel være en god mulighed for at kaste sig ud i en helt ny hobby. Når du har fri fra online skole eller arbejde, kan du med fordel bruge tiden på, at lære noget nyt.

Lær at spille guitar

Det er nok det mest populære instrument og meget brugbart at kunne spille på. Det er nemt at købe en guitar og stille og roligt begynde at lære et par nemme sange, som du i dit eget tempo kan øve dig på.

Måske kan du starte med at låne en at øve dig på og derefter investere i din egen. Der kommer helt sikkert et tidspunkt, hvor du kan imponere et selskab med en sang eller tage den frem rundt om bålet en sommeraften og skabe en helt særlig stemning for de tilstedeværende.

Køber du en ny guitar, kan du google dig til montering af guitarstrenge. De 6 strenge er nemlig den vigtigste komponent for en guitarist, så det er vigtigt de sidder rigtigt.

Dyrk din have

Du har måske ikke tænkt dig selv som en med grønne fingre, men også det er noget, der kan læres. Hvis sæsonen ikke er til havearbejde, kan du starte med at dygtiggøre dig ved at se youtube videoer og læse om de forskellige planter, blomster, grøntsager, træer.

Man kan tilmed købe smukke kirsebærtræer til haven! Så behøver du ikke længere drømme dig til de smukke japanske haver, eller kirsebær alléen på Bispebjerg Kirkegård som turister flokkes til i foråret. Du kan starte med at kigge efter tilbud på japansk kirsebærtræ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *