Du genkender manglen på en ny skærm 

Du genkender manglen på en ny skærm 

De fleste brugere med en mobil kender til problemet ved have en destrueret skærm. Denne situation kan meget nemt ske i løbet af ens hverdagsrutiner. Som de fleste ved så er iPhone utrolig følsomme, hvor selv få slag kan forudsagde kæmp skade på displayet og dermed gøre jeres mobil total skadet. I kender måske til episoden hvor en ven har jeres iPhone og  ved et uheld kommer til at smadre den. Den klassiske skade på de nyere iPhones er påført deres skærme, idet de er yderest følsomme for slag. Det mest naturlig valg vil dermed være at investere den bedste skærmbeskyttelse på markedet. Med det høje antal skader på alle slags iPhones på det nationale marked, har en stor del organisationer besluttet sig for at desgne beskyttelse, så kunder kan tabe deres mobil uden at skulle anskaffe sig en helt ny skærm. Selv ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ingen garanti for at jeres skærme ikke bliver smadret hvis I skader den.  

SmartGlass er den stærkeste skærmbeskyttelse på det danske marked.  

Hos NORTAGG har vi kæmpe ekspertise inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en ekstra indsats for at skulle konstruere den bedste skærmbeskyttelse til mobilbrugerne. NORTAGG har gennem en svær proces konstrueret SmartGlass, som ligner om traditionelt skærmbeskyttelse på mange indikatore. Ordinært beskyttelse til skærme er lavet af skrøbeligt materiale og kan derved nemt gå i stykker ved mindre stød. Hvis I køber SmartGlass er man sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da den ikke udelukkende er lavet af glas, men er lavet med plastik i form af TPU, som giver skærmbeskyttelsen bevægelighed og derved sikre skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan klare et utal af tab inden man vil opleve skader på din skærmbeskyttelse.  

Skræddersyet til den specifikke telefon 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal naturligvis dække hele skærmen, så I ikke er efterladt med udsatte elementer på jeres skærm. Her er SmartGlass specielt lavet til den enkelte mobiltype, så man kan opleve en perfekt form mellem skærmbeskyttelsen og smartphonen. Dette garantere jeres i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke blot beskytter lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres kammerat inden for skærmbeskyttelse.  

Når I skal købe den bedste skærmbeskyttelse er det essentielt at tænke på installation, idet det skal være bekvemt for jer at montere selve beskyttelsen på jeres telefon, da du sikkert har oplevet at der ved montering af skærmbeskyttelse måske kan skabes sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis I køber SmartGlass undgår du disse problemer, idet I får et monteringsværktøj, som hjælper jer med at udligne de trælse luftbobler.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som hjælper jer med at placere ens beskyttelse optimalt, så du slipper for at SmartGlass ikke dækker hele skærmen eller sidder træls på telefonen og dermed ikke beskytter hele skærmen. Vi mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være let for en at placere, hvorfor vi er særdeles glade for dette redskab til montering.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *