Sådan bliver du god til at lave negle derhjemme

Er du træt af at bruge en masse penge på neglesaloner hver eneste måned? Men vil du stadig gerne have de smukkeste negle? Så har vi godt nyt til dig! Du kan nemlig spare mange penge, men samtidig have smukke negle, hvis du blot lærer at lave dine negle selv derhjemme. Men hvordan bliver man så lige god til at lave negle derhjemme? Vi har her samlet vores bedste tips til, hvordan du kan lære det, så du helt kan spare besøgene i neglesalonerne væk.

Køb et begynderkit

Når du køber et begynder-neglekit på f.eks. Kandii.dk, får du alt, hvad du overhovedet skal bruge for at komme i gang med at lave smukke negle derhjemme. Hvis du f.eks. køber et Easy Peasy Gel Tips kit, får du både negletipperne, primer & bonder, base coat, top coat, neglelampen og alle andre redskaber, der er gode at have ved hånden, f.eks. neglebåndsskubber, buffer og fil. Du skal altså ikke ud at købe alt selv, og det kan du faktisk spare en masse penge ved. Derudover får du også en grundig vejledning med, der guider dig igennem alle steps til at få smukke negle med Easy Peasy Gel Tips. Det kan hjælpe dig godt på vej til at blive god til at lave dine egne negle.

Se videoer på YouTube

Du er ikke den første, der står i den situation, at du gerne vil lære at lave negle derhjemme. Der har været mange før dig, og der vil være mange efter dig. Der kan derfor være stor hjælp at hente på f.eks. YouTube, hvor du kan blive klog på, hvordan man gør – og når du så har det grundlæggende på plads, kan du også få hjælp til fede mønstre, designs og meget mere. Det kræver lidt selvdisciplin at sætte sig ned med en YouTube-video og gennemgå den fra A til Å, men du kan lære rigtig meget, hvis du blot tager dig tiden til det.

Tag på negle kursus

Hvis du ikke er så god til at lære igennem en vejledning eller en video, men har brug for fysisk hjælp til at gennemgå det hele step for step, så kan et negle kursus være en god løsning. Her kan du lære alt fra bunden, får gennemgået det hele fra A til Å samtidig med at du får du personlig og målrettet hjælp til rådighed. Det kan tage dit neglegame til et helt nyt niveau at få hjælp af en professionel, som kan guide dig udenom alle faldgruberne og hjælpe dig med at skabe negle, der både er smukke og holder længe. Kandii tilbyder forskellige kurser, både online og fysisk, til lige fra begynderen til den øvede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *