Hvor kan man købe billige kvalitets smykker på nettet?

Dette spørgsmål vil alle sammen gerne have svar på! Enten er smykkerne for dyre, for dårlig kvalitet eller slet ikke den stil vi lige går og kigger efter. Her er vores bedste bud, på hvor du bør tage et kig inden du vælger at købe en halskæde, ørering, armbånd eller en smuk ring.

 

Hvad skal man holde dig fra når man køber smykker?

 

Man kan ret hurtig glemme alle de ting der står med småt, når man først har fået øje på noget smukt. Husk dog på at det kan bide en i… når man står med smykket i hånden, og det ikke er som ønsket alligevel. Sørg for at læse op på sidens eller butikken bytte og retur regler og kig også gerne efter en form af garanti. Har butikken eller webshoppen ikke nogen garanti, er det en dårlig ide, og nok tegn på at deres smykker ikke holder særlig godt.

 

Smykker der har en masse sten skal man være meget opmærksom på, da det her oftest kan gå mest galt. Er stenene kun limet i og ikke også fattet i, kan man hurtig miste en sten, og hvad sker der så hvis der ikke er garanti på smykket? Du kan smide det i skraldespanden, eller leve med at den ser slidt og brugt ud.

 

Man skal dog ikke forvente at smykkebutikkerne vil lave dit smykke, eller give dig et nyt, hvis det er noget du selv har forsaget. Pas på med at gå til de store guldsmede butikker, da de oftest tager overpriser på deres vare, da der er mange led i kæden der skal have en del af kagen, når det kommer til profit.

 

Hvilke smykkemærker er de bedste?

 

Det er selvfølgelig en smags sag, både i forhold til hvor mange penge man vil investere i sit nye smykke, men også i forhold hvilken stil man går efter. Er man til noget stort prangende og noget fast Fashion, kan man sagtens gå i Zara og finde nogle super cool smykker. Man skal dog være opmærksom på at deres smykker er lavet af belagt kobber og de smitter derfor af, og mister farven inden for kort tid.

 

Er du til meget fine og klassiske smykker er Abelstedt et super godt bud. De yder utrolig god service. De er på telefonerne, chat og mail næsten 24 timer i døgnet, og så kan du ombytte helt gratis hvis størrelsen ikke passede, eller du hellere ville have et andet smykke.

 

Deres smykker er meget tidløse og klassiske, og så er de holdbare, og hvert smykke er håndlavet. Man er ikke i tvivl om at det er et kvalitetssmykke, når man først har det i hånden. Og så kan du være sikker på, at du får komplimenter når du har det på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *