Billig vejhjælp til, når uheldet er ude

Bilen går altid i stykker på de mest ubelejlige tidspunkter. Måske vil bilen ikke starte om morgenen, når du er på vej til et vigtigt møde? Eller er dækket punkteret, når du skal hjem fra arbejde og hente børnene i daginstitutionen? Uanset hvad der er galt, så er det bare uheldigt, når bilen er i stykker.

Mange danskere er afhængige af at have en bil til at komme frem og tilbage med. Så naturligvis skal det gå stærkt, når bilen ikke vil køre.

Har du husket at bestille vejhjælp?

Bestil vejhjælp til bil og helgarder dig selv imod uventede og kedelige overraskelser. Der findes flere danske virksomheder, som tilbyder autohjælp i dag. De tre mest populære er: Falck, Dansk autohjælp og FDM autohjælp. Et autohjælps medlemskab varierer meget i pris og service. Før at du beslutter dig for et medlemskab, kan du gøre dig overvejelser omkring følgende:

  • Først og fremmest skal du overveje, hvad det vil koste, hvis bilen går i stykker, og hvis du ikke har vejhjælp. Det kan hurtigt blive dyrt, og du vil sikkert nå frem til den konklusion, at vejhjælp er billigere.
  • Overvej, om du kun skal køre i Danmark, eller om du også skal køre i udlandet? Hvis du skal køre i udlandet, skal du sikre dig, at du kan få bilen hentet gratis, og at der er et lånebil tilgængelig. Ellers bliver ferien hurtig kedelig.
  • Du skal være opmærksom på, hvad din bils totalvægt er, da dette kan have indflydelse på hvilket et abonnements og virksomhed du kan vælge.
  • Sammenlign forskellige tilbud fra virksomheder, som tilbyder vejhjælp. Undersøg hvad forskellen er mellem de forskellige, og hvilke fordele de giver dig. Nogle virksomheder tilbyder eksempelvis lånebil og starthjælp i prisen, hvor er det ved andre, er en tillægsydelse.

Vurder derfor grundigt hvad dine behov er, inden at du beslutter dig.

Skal du på juleudflugt til grænsen?

Nu hvor der er styr på vejhjælp til bilen, så kan du roligt tage på udflugt. Har du stadig juleindkøbene til gode? Julemåneden er dyr og julemaden alene udgøre en stor del af budgettet. Du kan spare stort ved at handle dagligvarer ved grænsen. Her kan du finde alt til den store julemiddag og julefrokost. Mange har sikkert en opfattelse af, at der kun er besparelser ved slik og sodavand. Dette er ikke tilfældet, da du også kan finde juleanden, glaskartoflerne, julekålen og smørret i grænsebutikkerne.

Ikke alene sparer du penge, men der er store tidsbesparelser ved at bestille via online grænsebutikker. Du kan sidde i fred, og ro derhjemme og bestille alle dine varer. Du betaler online og henter varerne ved butikken. Varerne er pakket klar til dig, og er klar til når du kommer. Du skal derfor ikke ind i butikken, og du slipper for julestressen og de lange køer.

En tur til grænsebutikkerne kan være en hyggelig udflugt for hele familien. Du sparer både tid og penge, så der er ingen grund til ikke at tage af sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *