Vil du julehygge i Nordens Paris?

Aalborg byder på julehygge og juleaktiviteter for alle pengene. Her er noget for alle og enhver, og der er garanti for at du kommer i julestemning. Byen emmer af julestemning og med de smukke lys og dekorationer kan enhver mærke den dejlige stemning. Gør dig selv en tjeneste og tag den gode veninde, familien eller forældrene i hånden, og gå en tur igennem byen. Nyd de smukke lyskæder og julemusikken, som spiller i gaderne.

Aktiviteter til børn og voksne

Er du barn, ung, voksen eller ældre? Så er der masser af juleaktiviteter i december i Aalborg. Her finder du noget til alle, som ønsker at komme i julestemning. Du kan eksempelvis overveje at besøge:

  • Jul i Salling: Alene facaden kan få de fleste til at spærre øjnene op. De fortryllende lys og smukke udsmykning. Her finder du masser af god julehygge og julegodter. I Salling kan du hilse på julemanden og få inspiration til eksempelvis julebordet og juleoutfittet.
  • De syngende træer: De syngende juletræer er smukt dekorerede og spiller dejlig julemusik til alle de besøgende. Hver søndag er der ekstra adventshygge, hvor parken bliver lyst op af over 300 levende lys.
  • Jul i Nordkraft: På Nordkraft kan du se et helt unikt vinterlandskab med grantræer og stjerner. Det kan bringe et smil på læben og få alle i godt humør.
  • Julegaveshopping: I byens mange butikker kan du foretage årets helt store julegaveshopping. Du kan finde alt til manden, kvinden, bedsteforældrene og børnene. Når du er færdig med shopping turen, så kan nyde en velfortjent kop Glögg og et par æbleskiver for at toppe julehyggen endnu mere.
  • Juleklip for Museum for Papirkunst: På museet kan du klippe julepynt i forskellig former og farver. Dette er noget for alle aldre, som finder ro og glæde i at lave julepynt.

Er du mere til hygge på sofaen?

Er du ikke så meget til julehygge ude i byen, så kan du overveje at se et par gode julefilm i stedet. Der findes mange steder, hvor du kan streame underholdning. Det kan nogle gange være svært at overskue de mange streamingtjenester, og hvad de tilbyder. Stream de bedste serier og film på dit TV ved at sammenligne de forskellige tjenesters indhold. Undersøg også, om du har tv-streaming i din nuværende tv-pakke, eller om det er billigere for dig at opgradere.

Hvad skal jeg streame?

På nettet kan du finde flere oversigter over, hvilke serier og film der er mest set. Du kan starte med at kigge på de 3 mest anvendte streaming tjenester herhjemme, nemlig: Viaplay, Netflix og HBO. Her bliver de største serier og film oftest vist, og udvalget er meget stort. Du er ikke afhængig af tv-programmet og kan derfor se din yndlingsserie eller film, lige når det passer dig.

På de fleste steder har du mulighed for at købe en prøveperiode på enten 14 dage eller en måned. Så kan du teste de forskellige steder og finde det sted eller de steder, som du bedst kan lide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *