Guide: hvad er paw patrol og hvorfor er de så elskede blandt mange børn

Paw patrol er en kendt tegneserie for de mindste børn. Serien består af en dreng og hans samling af hundehvalpe der hjælper alle i adventure bay som er den by de bor i. Serien er oprindeligt canadisk men er blevet oversat til mange forskellige sprog og findes i store dele af verdenen.

Ryder og hans hundehvalpe

Seriens hovedpersoner er Ryder og hans seks af hundehvalpe. Alle hundehvalpene kan tale og har hver deres personlighed. Hvalpene har en lige så personlig karakter som Ryder har og mange børn har hver deres personlige favorit hundehvalp. De seks hundehvalpe er Chase, Marshall, Rubble, Zuma, Rocky og Skye som alle kan noget forskelligt og har hver deres seje køretøjer. Chase er den mest drengede hundehvalp og er ham der er ”politihunden” med den blå bil med sirener. Chase er førerhunden hvis ikke Ryder er der til at guide hvalpene. Marshall er den sjove og kluntede brandhvalp som altid for væltet et eller andet på hans vej op til hovedkvarteret. Rubble er arbejdshunden og har alverdens seje kravemaskiner og andre arbejdsmaskiner. Så er der brug for at få fjernet en stor klippeblok så er det Rubble der har sagen. Zuma er en vaskeægte vandhund. Han har en sej båd der hurtigt kan forvandles om til en ubåd og dermed hjælpe alle under vandet også. Rocky er Hundehvalpen der kan forvandle alverdens ting om til ting som kan hjælpe med at løse den udfordring som hvalpene står overfor. Sky er den eneste pige hundehvalp der er med i paw patrol. Til gengæld er hun også den eneste hundehvalp der kan flyve og som har en sej redningshelikopter.

Paw patrol er elsket af børn verden over

Paw patrol er en meget elsket børne tegneserie derfor er der selvfølgelig også lavet tøj til børn med deres elskede paw patrol figurer på. Tøj til børn med karaktererne fra paw patrol er meget populære blandt paw patrols mange små fans. Udover tøj til børn med billeder af de skønne karakterer fra paw patrol findes der også masser paw patrol legetøj. Både sengetøj, service, håndklæder og selvfølgelig legetøj kan du få med dit barns yndlingskarakter fra serien på. Så uanset hvem dit barn bedst kan lide fra paw patrol så kan du finde tøj eller andre ting med figuren på. Derudover er der selvfølgelig også lavet både paw patroler og hovedkvarteret som legetøj til børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *