Den smarte løsning når du trænger til nyt i skabet og kontoen er tom

Hvis du bare trænger til noget nyt i skabet, men din konto siger stop, så kan du få brug for den her konto.

Nogle måneder kommer der nogle udgifter du ikke lige regnede med. Det kan være forskellige ting der trækker tæppet væk under dig. Det kan være en ny fryser, nyt komfur eller måske nye sommerdæk. Uanset hvad det er, der gør at økoniomien er ekstra stram. Så kan det ikke skade med en ekstra måde at betale på. Du kan nemlig få en smart afbetalingskonto der kan bruges når du er lidt på spanden. 

Det der er tale om er en afbetalingskonto du kan bruge til online køb. Det kunne f.eks. være en viabill konto, der er blevet ret kendt efterhånden. Deres løsning tager de stort set imod i alle danske webshops, hvilket gør det utrolig nemt at bruge. Samtidig gør det også at du kan købe ALT på afbetaling, på en samlet konto. Dermed kan du købe sko, tøj, frækt lingeri, værktøj, elektronik, møbler, mad ja endda sexlegetøj. Alle disse ting kan købes på en samlet konto så du undgår mange små lån. 

Hvordan skal jeg så bruge kontoen når jeg skal handle

Som sådan er det så let som kort betaling eller mobilepay at bruge den. Da den modtages af mere eller mindre alle shops, så kan du blot handle som du plejer. Smid dine varer i kurven og gå til kassen. Her skal du så blot angive den nye konto. 

Når du vælger den som betalingsmiddel, så vil beløbet ikke blive trukket fra din bank konto. Det lægges nu istedet til på den nye konto. Her samles alle dine køb til et samlet beløb. Det kan du så logge ind og afbetale som det passer dig. Du kan f.eks. sætte det til betaling over 10 måneder. Så deles det op i 10 små bidder der bliver trukket hver måned. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *